Vill du spela tennis och studera i Spanien med oss?

 

 

Vi erbjuder dig att kunna fortsätta din satsning i tennislandet nummer 1, Spanien .Din träning anpassas,tillsammans med våra erfarna tränare, till dina mål och visioner. Vi tränar på den fantastiska Haza del Algarrobo, bara 5 minuter till stranden.  Klubben erbjuder alla de möjligheter och all den utrustning som behövs för att kunna nå eliten. 

 

Basprogram:


2 timmar tennis , 1 timme fysik och mental träning per dag.
Tennistränningen bedrivs på grus. Den är individuell eller i grupper av max 4 personer beroende på varje persons behov. Varje tennisspelare utvecklas olika och behöver under vissa perioder fokusera på exempelvis teknik, fysik, koordination eller på matchspel.
Fysik och den mentala träningen är förlagd på Sportsklubben som erbjuder alla de aktiviteter som behövs för en elitspelare.  

 

 Tävlingspel:


I Spanien går flera ITF turneringar varje år och både det Andalusiska och Malagas tennisförbund erbjuder turneringar varje vecka. Programmet anpassas efter varje spelares mål och behov. Till transport förfogande har vi en komfortabel 7 sitsig bil. * Denna kostnad ingår ej i basprogrammet utan delas upp på det antal spelare som deltar i varje turnering.

 
Ledare: Tomas Karlsson    

                    

Kostnad: 900 € per månad / person


* Basprogrammet kan ökas eller minskas beroende på varje individs mål och önskan.

 

* Vårt träningsprogram och klubb uppfyller de krav som Svenska Tennis Förbundet ställer för att kunna nå Top 100 på världsrankingen.   

 

*Träningsbanor 

 


• Individuell träning-tränare (teknik, taktik)
• Sparring upp/ned (taktik, tempo)
• Fysisk träning (individuellt anpassad utifrån tester)
• Skolsamarbete (ind. extra undervisning/ledighet) Svenska Skolan Fuengirola
• Tävlingar (coach)
• Periodisering (planläggning av tävlingar, fysträning, tennisträning, vila)
• Mental träning (verktyg, visualisering, mm)
• Ekonomi (täcka int./nat. tävlingsspel, tränare, träning mm)
• Medicinsk uppbackning (läkare, fysio, massör) 

 
Studier

 

Svenska skolan i Fuengirola erbjuder sedan mer än 10 år ett gäststudentprogram där din hem kommun kan stå för dina studiekostnader.Det kommer ca 75 gäststudenter varje år vilket skapar en trevlig studieatmosfär.

 

* Vi har även ett specialprogram för dig som enbart vill satsa på tennis. Vi hjälper dig med bostad eller rum. Kostnad: enligt överskommelse